Reacties

Reacties van individuele opstellingen

Voor de 1e sessie met mijn thema vliegangst had ik cijfer 9 voor angst op een schaal van 1 tot 10. Na de 2e sessie was dit gewijzigd in nog maar een 4. Dus al met al ben ik zeer tevreden! Mijn vriendin was zelfs verbaasd dat ik ondanks mijn vliegangst heel erg rustig was. Verder is mijn persoonlijke ervaring om dichter bij jezelf te komen. Angsten kunnen onderdrukken op momenten dat dit nodig blijkt. Bewuster worden van alles. Negatieve gedachten kunnen onderdrukken.
Ine, Management assistente

Via een “individuele opstelling” bij mij thuis, heb ik contact gehad met Bas. Hij creëert hierin een gevoel van veiligheid, zowel in de omgeving, als met zijn eigen persoon. Het verbaasde mij dat hij mijn emoties zelf energetisch kon doorvoelen, en daarmee benoemen. Zo kwamen we samen tot inzicht en kon ik “negativiteit” loslaten.
Leonie

Bijzonder hoe Bas precies wist te zeggen waar de pijn zat en soms zelfs letterlijk wat ik op dat moment dacht.
Els

Heel bijzonder
Jeanette

Door de individuele opstelling kom in tot de kern van mijn gevoelens en na een opstelling voel ik me rustig en ‘lichter’, alsof er een hoop ballast verdwenen is.
Lesley

 

Reacties workshop “Kom in je levenskracht”

Bas heeft een prettige stevige en goed afgestemde manier van werken. Ik heb een nieuwe ervaring gehad waarmee ik weer verder kan.
Annemart

Deskundig en echt contact.
Anoniem

De openheid van de anderen. Je kent elkaar niet en toch is er vertrouwen
Angela, (45), fysiotherapeut

“Wat er deze avond gebeurde wooooow echt, ik heb dit nog nooit mee gemaakt; boven verwachting en ik ben super blij dat ik dit heb gedaan. Jeetje wat heeft een mens veel gevoelens, ik werd er gek van maar elke keer als je kwam wist je me weer opnieuw te raken hoe deed je dit toch? Hoe kon jij deze dingen weten en toch gaf ik me hier aan over en voelde het vertrouwd. Je stem was rustig, jij was rustig zonder oordeel gewoon aanwezig en deze avond heeft mij veel geleerd en veranderd. Ga zo door, je doet super goed werk, zo puur “.
Angela (37)

“Goeie workshop!! Enthousiasme van Bas werkte aanstekelijk. Vond het een fijne workshop, goed verzorgd en een niet te grote groep, met fijne begeleiders. Ik heb mogen ervaren dat emoties er zijn om doorheen te gaan. Doordat boosheid voor mijn innerlijke kracht stond kon ik er steeds niet bij. Toen ik het lef had om de boosheid toe te laten en er doorheen te gaan werd het makkelijker om naar mijn innerlijke kracht te gaan. Dit gevoel heb ik kunnen ankeren”.
Ellie 

De workshop heeft mij meer zelfkennis, meer energie en een lasten verlichting gebracht. Ik zou zeker graag een vervolg wensen hierop en ik heb deze workshop ook al aanbevolen bij vrienden en familie!
Coen (37) ondernemer

 

Reacties van Familieopstellingen

Donderdag voor het eerst een familieopstelling bijgewoond. Echt een prachtige en super heftige ervaring die enorm veel indruk op me heeft gemaakt. Deze avond heeft mij wederom laten zien dat er meer is tussen hemel en aarde dan wij met ons verstand kunnen verklaren. Hartstikke bedankt Bas (en uiteraard de andere aanwezigen)!
Bob, 33 jaar, scheikundige

Als representant vond ik dit een super ervaring. Nooit verwacht maar wel helemaal waargemaakt. Waarvoor dank.
Robbie, 40, fysiotherapeut

Ik heb heel veel emoties gevoeld en er is veel op zijn plaats gevallen, heel bijzonder
Jelle

Een zeer gedegen begeleiding en op een respectvolle en veilige manier
Onderwijsmens

Met verbazing zag ik mijzelf terug in iemand die mij niet kent.
Anoniem

Minder-opener
Anoniem, 29 

Geraakt ben ik door wat er gebeurde en er is iets los én in beweging gebracht. Ik heb een fijne, heftige, emotionele, leerzame ervaring bij de familieopstelling gehad.
Susan, 43, grafisch ontwerper